A-laget

av | nov 20, 2019

Varegg Fotball har for tiden 3 seniorlag. Vareggs A- lag spiller i 2021 i 4. divisjon. Varegg 2 spiller i 5. divisjon og Varegg 3 i 6. divisjon.

Vareggs A- lag har en stolt tradisjon og historisk har laget hevdet seg på de høyeste nasjonale nivå. Dette er imidlertid, for tiden, en tilbakelagt æra og de seneste årene har laget befunnet seg på norsk nivå fire eller fem. Nivået på laget er imidlertid svært godt og ved inngangen til 2021- sesongen består laget av en sulten, motivert og flott sammensatt gruppe spillere. Vi har en god miks av egenutviklede spillere og spiller utenfra.

Sesongen 2019 ble avsluttet knallsterkt, og det var en tent gjeng som så fram til sesongen 2020. Den ble som kjent avlyst men det gjør ikke gløden foran 2021- sesongen mindre sterk. Tvert imot – Vareggs A- lag er klare for å møte lokal motstand, ta nye steg og nærme seg det divisjonsnivå som vi mener vi hører hjemme på.

Frank Hellevik har vært trener for klubbens A- lag siden sommeren 2018, og Frank går på med sterk motivasjon foran 2021- sesongen. Med seg på sidelinjen har han en engasjert, dedikert og vel kvalifisert assistent- og keeperansvarlig Danilo Suarez. Sammen vil de to gjøre sitt for at gruppen utvikler seg og når sine mål.

Varegg 2 består av en rekke lokale og lojale Varegg- gutter. Habile fotball- spillere som i 2021 er klare for å bevise at også våre nest- beste har noe i «lokal toppfotball» å gjøre. Varegg 2 er klubbens primære utviklingsarena for våre juniorspillere som trenger erfaring fra seniorfotballen, men som har litt igjen før man er klare for klubbens A- lag. Laget ledes av lagleder Bendik Riis og Tommy Lie.

Varegg 3 består av en venne- gjeng som opprinnelig ikke har Varegg- bakgrunn, men som har jobbet seg inn i klubbens hjerter og som bidrar med å fremme klubbens ære i 6. divisjon i 2021. Ladet ledes av lagleder Jonas NN.